De online salarisadministratie en online financiële administratie van Administratiekantoor ACN Utrecht zijn gebruiksvriendelijk van opzet en kennen een groot aantal functionaliteiten. Zo kunt u werknemers aan- of afmelden en wijzigingen doorvoeren in hun stamgegevens. Efficiënt, eenvoudig en altijd actueel.

Online salarisadministratie

Binnen de module kunt u inzoomen op werknemersniveau en persoonsgebonden informatie raadplegen of wijzigen. Op deze manier wordt de salarisadministratie voor u een belangrijke bron van informatie die u inzicht geeft in de salarisopbouw van uw medewerkers. Maar ook in zaken als het aantal opgebouwde en opgenomen vakantiedagen, overuren en toeslagen.

Snelle verwerking

U voert periodiek de gewenste mutaties door in uw salarisadministratie. Zijn alle gegevens ingevoerd en door u geaccordeerd, dan krijgt uw contactpersoon bij ACN Utrecht een melding dat uw administratie is bijgewerkt. Uw gegevens worden door ACN Utrecht digitaal ‘binnengehaald’, beoordeeld en vervolgens definitief verwerkt in uw salarisadministratie. Op basis van uw bijgewerkte administratie drukt ACN Utrecht de salarisstroken af. Indien u dat wenst kan ACN Utrecht, afgestemd op uw specificaties, ook managementrapportages voor u verzorgen.

Online financiële administratie

Voor de ondernemer met enige boekhoudervaring bieden wij een compleet pakket aan voor de online financiële administratie. Dit pakket biedt alle functionaliteiten die u als ondernemer nodig heeft. En dat alles in een eenvoudig te bedienen omgeving waar Administratiekantoor ACN Utrecht in mee kan kijken.

U zet uw bedrijfsadministratie in als geïntegreerd informatiesysteem en beschikt altijd over volledige managementinformatie. Met het basisabonnement en de mogelijkheden om dit pakket uit te breiden heeft u altijd een pakket waarmee u meer uit uw financiële administratie kunt halen.

Contact

Heeft u vragen over onze online dienstverlening? ? Vul dan onderstaand formulier in om door ons te worden teruggebeld. Of neem direct contact op met Jan Neele, telefoonnummer 030 63 55 910 of via e-mail info@acnutrecht.nl.

    Uw naam (verplicht)

    Uw bedrijfsnaam

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Uw e-mailadres (verplicht)