Jan Neele

Mijn naam is Jan Neele en ik ben inmiddels 37 jaar in de accountancy werkzaam, waarvan 23 jaar in de registeraccountantspraktijk. Het feit dat ik dit werk al zo lang doe is omdat het mij keer op keer voldoening geeft om een cliënt een goed advies te geven met pragmatische oplossingen waar men iets aan heeft. En waar de cliënt het liefst ook nog financieel voordeel mee heeft.

Mijn cliënten zie ik meer als goede bekenden; zelfs mijn hobby’s deel ik met sommige van hen zoals motorrijden en vliegvissen.

Ik doe mijn best om ons vak geen grijze jas te geven. De medewerkers van Administratiekantoor ACN Utrecht en ook cliënten zijn tenslotte ook geen grijze muizen.

Stuur een e-mail

Jan van Leeuwen

Heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via ons telefoonnummer 030 63 55 910 of stuur een e-mail.

Stuur een e-mail

Kees van Ginkel

Ik ben werkzaam als fiscalist en ben generalist in diverse belastingen. Ik bekijk met onze cliënten graag de verschillende belastingaspecten. Elke dag zijn er dan ook weer uitdagingen; van het starten van een onderneming tot een bedrijfsopvolging. Ook worden kwesties als de gevolgen van het voortijdig stoppen met werken en overlijden hierin meegenomen.

In mijn vrije tijd fitness ik om lichaam en geest in conditie te houden.

Stuur een e-mail

Ronald Koning

Sinds 1988 ben ik werkzaam bij Administratiekantoor ACN Utrecht. Geen administratie is hetzelfde en iedere onderneming vraagt om een persoonlijke benadering. Mijn werkzaamheden bestaan uit voornamelijk het verwerken en controleren van ( online ) boekhoudingen, het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van belastingaangiften. Daarnaast verricht ik advieswerkzaamheden richting onze cliënten.

In mijn vrije tijd breng ik wat uurtjes door in de sportschool. Dat geef mij energie en houd mij scherp, zodat ik mijn functie iedere keer weer helder kan op pakken.

Stuur een e-mail

Ronald van der Hijden

Heeft u vragen?

Neem dan contact met mij op via ons telefoonnummer 030 63 55 910 of stuur een e-mail.

Stuur een e-mail

Willy van Doorn

Ik ben Willy van Doorn en ben sinds 2000 in dienst bij ACN Utrecht.

Ik werk op het secretariaat en mijn werk bestaat onder andere uit het beantwoorden van de telefoon, het behandelen van inkomende en uitgaande post , de facturering, debiteurenadministratie. Als enige secretariaatsmedewerkster doe ik eigenlijk alle voorkomende klusjes voor de mannen en probeer hen en onze cliënten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Stuur een e-mail